PRODA-klasser!

I uke 27 blir det PRODA-klasser! Hipp hipp hurra!

Mandag 29.06  kl.10:00 – 11:30 Klassisk ballett med Julie Marie Sveli, Bjergsted VGS

Tirsdag 30.06   kl.10:00 – 11:30 Klassisk ballet med Julie Marie Sveli, Bjergsted VGS

Onsdag 01.07   kl.10:00 – 11:30 Samtidsdans med Stine Isachsen Knudsen, Vågen VGS

Torsdag 02.07  kl.10:00 – 11:30 Samtidsdans med Stine Isachsen Knudsen, Vågen VGS

*Vennligst merk at klassene foregår i ulike studio.

VELKOMMEN!

Om pedagogene:

Julie Marie Sveli

Julie Marie Sveli er utdannet ved Spin Off forstudium i dans, Universitetet i Stavanger og VSMU i Bratislava. I 2017 fullførte hun en mastergrad i dansevitenskap ved NTNU i Trondheim. Hun underviser til daglig ved danselinja på Vågen Videregående skole i Sandnes og er tilknyttet Steps Dansestudio. Som utøvende danser har hun medvirket i ulike prosjekter og forestillinger med Dybwikdans og Glow Dance Company her i regionen.

I ballettklassene sine fokuserer hun på at øvelsene kan være danseriske uten å gå på bekostning av den grunnleggende teknikken. Musikalitet, flyt og pust blir lagt vekt på for å kunne bevege seg stort og bruke sitt fulle potensiale.

(Foto: Rune Bergan)

 

Stine Isachsen Knudsen

Stine Isachsen Knudsen er fra Sandnes og har jobbet som dansekunstner i regionen siden 2001. Hun har en bachelor- og mastergrad i utøvende samtidsdans og koreografi fra Trinity Laban London.

Stine driver moco movement collective som blant annet viste forestillingen Planter og Poesi på Stavanger Kunstmuseum for Kapittelfestivalen 2019, og har gjort oppdrag for Sandnes kommune og kulturkompaniet. Hun er medvirkende i performancen L longed for it av Markus/Toogood, og har turnert i Europa med Transitions Dance Company, vært medlem av dybwikdans, danset for Flexer&Sandiland og samarbeidet med Berstad/Helgebostad, Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.

I tillegg har hun koreografert for Rogaland Teater, Stavanger2008, Kulturkompaniet, SSO og RAS – Regional Arena for Samtidsdans.

Stine underviser en energisk klasse som vektlegger dynamiske bevegelsesfraser og forflytning i rommet. Klassen starter alltid med en improvisasjonsdel og er en fusjon av ulike dansepraksiser med fokus på artikulasjon av bevegelse, musikalitet, variert bruk av dynamikk og danseglede.