09.02 PRODA med JENS TRINIDAD

Det blir hip hop med Jens Trinidad på søndag!

Søndag 09.februar kl.11:00 – 12:30

Sted: Speilet, Atelierhuset på Tou

VELKOMMEN!

Beskrivelse av klasse: 
Jens sine timer fokuserer på grounding og tyngdekraft gjennom bounce, groove og isolasjoner. Samtidig jobber vi med rytme, musikalitet og essensen/eller ulike aspekter i Street (i Jens sine klasser; hiphop og house dance). 
Så vi skal forske mest sammen egentlig.
 
BIO: 
Jens er født og oppvokst i Oslo, og har sin bakgrunn fra X-Ray Ungdomskulturhus hvor han startet å danse på slutten av 90-tallet. Med røtter i hiphop og house jobber han både i det urbane feltet og innen samtidsdans. Han har blant annet jobbet med Panta Rei Danseteater, Elle Sofe Henriksen, Homan Sharifi/Impure Company, Camilla Tellefsen, Belinda Braza, Trust Dance Theatre (Sør-korea), Fredrik Benke Rydman (Svergie) og Emmanuelle Lephân/Tenticle Tribe (Canada). 
 
I tillegg er han innom NRK, TV2 og TVNORGE i ulike tv-produksjoner som danser og koreograf. 
 
I 2015 var han Dansens Dager-ambassadør og fikk tildelt Statens Kunsterstipend for yngre nyetablerte kunstnere (2015-2017). I tillegg til å være utøvende danser underviser han også i streetdans på bl.a Kunsthøgskolen i Oslo, Edvard Munch, Proda, Norges Dansehøgskole og hatt workshops for Carte Blanche. Han har koreografert flere egne stykker for danseutdanninger i Norge, samt vist egne stykker på Scenehuset og Urban Moves Festival.
 
Jens har også vært aktiv I battle scenen, og vunnet Soul Sessions Oslo, Pop What you got, Urban Moves i Norge og kvalifiseringen i Stockholm til Juste Debout i Paris, som er en av verdens største battles. Han vant også hiphop kategorien under Hyper Week I Italia.