PRODA helg – Jazz med Benedicte Lütken, 1 – 3 februar !

FREDAG
kl 18.30 – 19.30 PRODA på Steps

LØRDAG OG SØNDAG
10-11:30 Vågen elevklasse
12:30-14:00 PRODA på Steps
14:30-16:00 Elevklasse Steps

 

Sted: Vågen VGS og Steps


Jeg jobber med å få frem individualiteten i hver og enkelt. Jeg gjør mer enn å komme inn å gi en klasse, jeg vil at hver og enkelt skal føle at de hele tiden utvikler og søker nye retninger.
Min undervisning retter seg mot avansert og profesjonellt nivå.
Benedicte Lütcken

Benedicte er født og oppvokst i Oslo og tok sin utdanning på Balettakademien i Stockholm (med fordypning i jazz) etterfulgt av lengre op
phold i Italia, New York, Tel Aviv og Afrika. Hun har siden dette jobbet som freelancer i inn- og utland. Hun har bl. a jobbet med koreografer som Subjazz, Hanna Mjåvatn, Tine Aspaas, Tilman O’Donnel, Jiri Pokorny, Erika Silgoner, Erica Sobol, Alexandre Magno, Chris McCarthy og Breton Tyner-Bryan. Hun medvirket bl.a som danser i Umoja festivalen i Afrika, Dans/5 sine siste oppsetninger, Ulike mussikkvideoer og dansefilmer («Do something beautiful»), international Gala performance i Italia med bl. a «We move lightly», «Measure your crew», «Mind the gap» og diverse andre prosjekter i inn- og utland med ulike koreografer. Fast kompani danser i «Esklan Dance company».

Klassen inneholder en oppvarming som gir et godt grunnlag for resten av klassen, diagonaler som bygger på teknikk, dynamikk, pure movement og store bevegelser etterfulgt av kombinasjon som retter seg mer mot det tekniske, lyriske, musikalske og dynamiske.

Individualitet, dynamikk, teknikk og danseglede er et sterkt fokus under klassene. Klassene forbereder den enkelte både mentalt og fysisk med et grundig arbeid i dybden før en arbeidsdag. Klassen er lagt opp på et teknisk og danserisk høyt nivå slik at hver enkelt blir utfordret på ulike måter.