Improvisasjonsworkshop basert på Gaga

Vi er så heldige å få til en 2 timers improvisasjonsworkshop basert på Gaga med Noam Shatil Eidelman fra Carte Blanche i forkant av forestillingen de skal på Konserthuset.
Håper så mange som mulig får muligheten til å komme!

Velkommen!
Onsdag 13.mars
Klokken 11.00-13.00
Sted: Speilet, Tou

Ved hjelp av en rekke stemningsfulle instruksjoner som bygger på hverandre, vil Carte Blanche-danser Noam Shatil Eidelman lede deg trygt og lekent gjennom denne workshopen. I stedet for å kopiere en bestemt bevegelse, utforsker hver deltaker disse instruksjonene. Slik vil du oppdage hvordan du kan tolke informasjonen og utføre oppgaven ut ifra din kropp. Du vil lære ulike måter å manipulere stemmen din og få oppgaver som gjør deg bevisst på hvordan du forholder deg til tid og rom. Fantasien din er et viktig verktøy når du improviserer. Noam vil vise hvordan du på ulike måter kan bruke fantasien din til å utforske dine fysiske evner. 

Kort bio

Noam Eidelman Shatil ble født i Israel. Hun har vært danser i Kibbutz Contemporary Dance Company 2 og senere i Batsheva Ensemble og vært med på både nasjonal og internasjonal turné. I 2012 begynte hun å undervise i Gaga. Noam flyttet til Berlin der hun underviste i lokale studioer, kjente dansekompanier og festivaler rundt i verden mens hun arbeidet som frilanser. Hun mottok sitt lærerbevis i yoga i Rishikesh, India i 2015. Hun ble med i Carte Blanche i 2016.