Frilanskontor på Tou (NB! AVLYST!)

Når:
23. november 2020@10:00-15:00
2020-11-23T10:00:00+01:00
2020-11-23T15:00:00+01:00
Hvor:
Tou
Kvitsøygata 25
4014 Stavanger
På grunn av nye restriksjoner og anbefalinger fra FHI holder Frilanskontoret stengt i november!
Vi håper å kunne invitere dere til Frilanskontor 14.desember, så hold av datoen enn så lenge så kommer vi med mer info etterhvert.
I mellomtiden – vask henda, hold avstand og ta vare deg selv og de rundt deg!
Velkommen til frilanskontor!
Star, DansiS, RAS og Tou inviterer deg til å legge kontordagen din på Tou mellom 10:00 – 15:00 en gang i måneden.
I høst vil vi fokusere på stipend- og prosjektsøknader til kulturrådet. Vi har så godt det lar seg gjøre satt datoene slik at de passer til ulike søknadsfrister.
Rogaland er ofte underrepresentert når tildelingslistene blir offentliggjort, og en av de mest åpenbare grunnene til det er at de mottar få søknader fra vår region. Vi ønsker å senke terskelen for å søke, og samtidig heve nivået på de søknadene som blir sendt inn.
Hvordan lese og forstå utlysningstekster? Hvem behandler egentlig søknaden? Og hva bør en god søknad inneholde?
Sammen vil vi se nærmere på hvordan ulike tilskuddsordninger som for eksempel kulturrådet og andre støtteordninger er oppbygd, hvordan søknader behandles og hva som gjør en søknad sterkere. Etter behov vil vi hente inn kompetanse som kan hjelpe oss å løfte Rogalandssøknadene slik at vi kan endre den skeive ressursfordelingen i feltene våre.
Vi fra Star, DansiS, RAS og Tou vil være tilgjengelig for spørsmål, enten det gjelder innspill på din søknadstekst, budsjett eller andre ting du lurer på.
Vi vil at lokale kunstnere skal stå enda tettere sammen, støtte og utfordre hverandre, slik at kunstnertilværelsen ikke blir isolert og administrasjonsarbeidet så kvelende.
Og ikke minst ønsker vi å treffe dere!
Vi stiller med kaffe, te ++