29.04 – 01.05 PRODA med GARD HJERTAAS BJØRNSON

Til helgen blir det PRODA-klasser med Gard Hjertaas Bjørnson!

Når: Fredag 29.april kl.18.00-19.30

        Lørdag 30.april kl.10:00 – 11:30

        Søndag 1.mai kl.11:00 – 12:30

Sted: Katedralskolen, Bjergsted

 

VELKOMMEN!

 

Om pedagogen og klassene:

Gard Hjertaas Bjørnson er utdannet fra KHiO, med en BA i Jazz, samt ettårig PPU fra samme skole. Han har siden 2011 jobbet som frilans danser og pedagog. Som danser har han medvirket i bl.a. «CHESS» og «Singing in the Rain» på Folketeateret, «Tordenskjold – Alle tiders trønder» og «Spelemann på taket» på Trøndelag teater, «Billy Elliot» på Sandnes Kulturhus og «Guys and Dolls» på Oslo Nye Teater. Han har jobbet tett med Oslo Danse Ensemble fra 2011, samt to turneer med Riksteatret i Co-produksjon med ODE. Siden 2012 har han hatt ett samarbeid med koreograf Emilia Adelõw, der han medvirket i hennes to nyeste produksjoner «Only light» og «Storm».
Som pedagog har han hatt workshops over hele landet, jobbet på «Tip Toe» i Mo i Rana, «Spin Off», Norges Dansehøyskole. Siden 2014 har han undervist på timebasis på Kunsthøgskolen i Oslo.

Han underviser i Jazz, der han tar vare på tradisjonene, men presser grensene for hvor jazzen kan gå. Han har stort fokus på funksjonalitet og glede i faget, der det rent tekniske møter moment og det organiske i bevegelser.