13.05 – 15.05 PRODA med Camilla Spidsøe

Mot slutten av uken blir det PRODA-klasser med Camilla Spidsøe!

Torsdag 13.mai kl.18:00 – 19:30

Fredag 14.mai kl.18:00 – 19:30

Lørdag 15.mai kl.10:00 – 11:30

Sted: Speilet v/Tou

*På grunn av koronarestriksjoner er det plass til maks. 15 pers. per klasse, før du møter opp i Speilet er du nødt til å melde deg på ved å bruke skjemaet nedenunder. Du vil deretter få bekreftelse på e-post om det er ledig plass på klassen.

Trykk her for PÅMELDING!

Det er ‘første mann til mølla’ som gjelder.

VELKOMMEN!

Om pedagogen og klassene:                                                                                                                                                      Min karriere som danser er ekstremt variert og med store kontraster . Hovedfokus  er på ballett som min mest brukte teknikk og treningsform , men sterkt påvirket av min egen personlige stil og signatur som er en fusion av alt jeg har gjort .Selv om jeg har ballett som hoved trening , er det stort sett moderne dans / samtids dans jeg utfører på scenen  . Fra livet som danser i Carte Blanche i Bergen til å være solist i operaen har det  gitt meg så mye erfaring i bevegelses mønster og mine ballettklasser er inspirert av hvordan jeg selv danser på scenen og samtidig med små element av yoga som sniker seg inn mellom øvelser . Jeg er opptatt av at vi hele tiden får bevege overkropp og armer like mye som bena og fokuserer på hvor langt vår kropp kan gå i forskjellige små og store vinkler og sirkler med våre ledd. For meg er all dans en helhets opplevelse og tilstedeværelse, hvor jeg inspirerer til å finne kraften og lidenskapen inni oss for så å la det sitre ut av kroppen. Jeg er også nøye med at alle er  vi forskjellige i vår fysikk , og at i stedet for å prøve å kopiere en satt teknikk så finner vi vår egen personlige  måte å utføre teknikken og bevegelsene.  Profesjonelle klasser er spesielt inspirerende for meg , da jeg kan dele direkte mine erfaringer med dere som også har mye kunnskap.  Jeg vil si at klassene mine er veldig fysiske og organiske i sin oppbygging slik at kroppen vår blir åpen og sterk .