04.12 og 05.12 Online Pedagogseminar med Gry Galta van Merkensteijn

Til helgen arrangerer PRODA Agder et online pedagogseminar i skadeforebygging med Gry Galta van Merkensteijn!

Fredag 4.desember kl.10:00 – 11:30

Lørdag 5.desember kl.11:00 – 12:30

Sted: ONLINE 

ZOOM-link legges ut på facebook-eventet dagen før (trykk her for å se event).

På fredag foreleser hun om skadeforebygging hos dansere, etterfulgt av praktiske øvelser for pedagogens oppvarming og nedkjøling i løpet av undervisningsdagen. Lørdagens økt starter med en kort repetisjon av fredagens tema. Hovedtema for dagen er feilbelastninger av skjelett og kompensasjonsmønstre, med teori og praktiske øvelser.

VELKOMMEN!

 

Om pedagogen:

Gry Galta van Merkensteijn (Rennesøy ved Stavanger) er utdannet på Ballettakademiet i Gøteborg, samt Alvin Ailey American Dance Center og Ballet Arts i New York. Hun har vært utøvende danser i USA og Norge, bl.a. med Silver-Brown Dance og Carol Fonda Dance Company i New York og med Word/Dance/Theatre i Washington DC. I Stavanger har hun bl.a. danset i Momento som hun startet med Maren Stabel Tvedt. Hun er også pedagog (utd. UiS) og har MFA Dance Science fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.
Gry har undervist i over 20 år og er for tiden lektor ved Stavanger Katedralskole, Bjergsted i tillegg til å undervise skadeforebygging ved UiS.
I 2015 startet hun fb-siden Dance Science Norway for å videreformidle nyere forskning innen helse, trening og skadeforebygging for dansere.